Masažni bazeni
Masažni bazeni so tehnološko najbolj dovršeni bazeni na tržišču. Njihova inovativnost omogoča preprosto uporabo funkcij in vzdrževanja. S svojo kakovostjo in elegantnim videzom vam nudijo udobje, sprostitev in izboljšajo kvaliteto vašega življenja. Masažni bazeni so energijsko učinkoviti in prijazni tako okolju, kot tudi vašemu zdravju.

Masažni bazeni

WELLNESS, SPA, SPROSTITEV, DOBRO POČUTJE


 

ZAKAJ  ARTESIAN SPAS?

IZKUŠNJE - VEČ KOT STO TISOČ PRODANIH MASAŽNIH BAZENOV

Od ustanovitve podjetja smo prodali že več kot sto tisoč masažnih bazenov. S tem štejemo med največje ponudnike masažnih bazenov na svetu. Imamo znanje in izkušnje za izdelavo vašega sanjskega masažnega bazena.

 

ZANESLJIVOST - DOLGOLETNA USPEŠNA ZGODOVINA PODJETJA

Artesian Spas je od ustanovitve podjetja, vedno dajal prepričljive rezultate in je za vas s svojimi izdelki že desetletja prisoten na vseh kontinentih. Smo podjetje z uspešno preteklostjo in zanimivo prihodnostjo  –  zanesljiv partner za mnogo let.

 

CENA / ZMOGLJIVOST - NAŠ CILJ, PONUDITI NAJBOLJŠE RAZMERJE MED CENO IN ZMOGLJIVOSTJO

Imamo najvišje zahteve glede kakovosti naših izdelkov, vendar smo  mnenja, da lahko izdelamo popoln izdelek za razumno ceno. To dosegamo z nakupom zelo velikih količin potrebnega materiala, optimizirano proizvodnjo v Las Vegas - u ter stalnimi inovacijami na področju razvoja in proizvodnega procesa. Nudimo vam najboljši masažni bazen po najugodnejši ceni.

 

 

 

Podjetje

PERGOLAING
Goran Krpač s.p.
Gozdarska cesta 38,
2382 Mislinja

Kontaktni podatki

040/186-359

E-pošta: info@pergolaing.si