Savne
Savne so slovenski proizvod, izdelane iz naravnih materialov, ki skrbijo za vašo dobro počutje in nego telesa. Skrbna izbira kakovostnega lesa iz naših krajev omogoča obstojnost in trpežnost pri ekstremnih klimatskih pogojih. Očistite svoje telo, okrepite svoje zdravje in si privoščite sprostitev v savni izdelani po meri, ki se popolnoma prilega vašemu domu.

Savne

BALZAM ZA DUŠO IN TELO, ZDRAVJE


Izdelujemo savne vseh mer in oblik, tudi vmesne velikosti. Tako pri tlorisu kot tudi strehah delamo čudeže. Vaše želje lahko izpolnimo pri notranji opremi in izbiri vrat. Skoraj ni prostora, ki ga ne bi mogli spremeniti in vam omogočiti veselja s savno.

Deske iz masivnega lesa omogočajo trdno in kakovostno konstrukcijo.

Notranjost je elegantno oblikovana, konstrukcija pa robustna, trdna in narejena iz naravnih materialov. To so pomembne lastnosti, ki odlikujejo vašo novo savno. Lahko izbirate med klasično smrekovino, ekskluzivnim lesom kanadske cedre ali blagodejnim lesom cemprina, ki mehko razvaja vašo kožo.

 

 

ZAKAJ SAVNE NATURE LINE?

 

100 % NARAVNE

Robustna konstrukcija, trdna in narejena iz naravnih materialov, brez uporabe umetne izolacije.

 

OSEBNO SVETOVANJE

svetovanje in izmera pri vas na domu.

 

SAVNA ZA VSAK ŽEP

ponujamo kvalitetne rešitve v vseh cenovnih razredih. Skupaj bomo izbrali savno, ki ustreza vašim željam.

 

IZDELAVA PO MERI

Izdelujemo savne vseh mer in oblik. Vaše želje lahko izpolnimo pri izbiri lesa, elektronike, notranje opreme ter vrste savne.

 

DOSTAVA IN MONTAŽA

Dostava je hitra, zanesljiva in točna. Pri montaži se potrudimo, da so vsi detajli in izgled savne točno taki, kot ste si zamislili.

 

 

Podjetje

PERGOLAING
Goran Krpač s.p.
Gozdarska cesta 38,
2382 Mislinja

Kontaktni podatki

040/186-359

E-pošta: info@pergolaing.si